Workshops

Zin in een taartje bij de thee? Doe een workshop en breng gezellig iemand mee! Opgave als groep is ook mogelijk.

Agenda

Waar kan je ons vinden en wanneer zijn er workshops?? Kijk snel in onze agenda en je weet het!

Contact

Als je vragen hebt over onze workshops of producten of ons wil uitnodigen, neem dan contact met ons op! 

Wie zijn wij?

Wij zijn Marleen Rog en Marieke Vermeulen. We zijn al jaren met elkaar bevriend en we houden van creatief bezig zijn. Beiden hebben we ervaring in het geven van cursussen. Aspiraties te over om anderen te laten beleven hoe leuk het is om bijvoorbeeld je eigen gemaakte tas te gebruiken en er complimentjes voor te krijgen.

We proberen steeds weer nieuwe dingen uit. Onze materialen halen we overal waar we ze vinden kunnen. We gaan regelmatig naar markten en winkeltjes tot zelfs in het buitenland. Ook maken we het graag gezellig met eigen gebakken of anderszins klaargemaakte hapjes. Om nog maar te zwijgen over de mooi gedekte tafel en de leuke spulletjes die in het atelier staan.

Marleen

Ik ben Marleen Rog en woon in een heerlijk huis grenzend aan een natuurgebied in Elst (U) met een eigen atelier ruimte waar we onze leuke workshops met heerlijke High-tea geven. Naast mijn werk als ouderbegeleider houd ik me graag bezig met allerlei creatieve expressies. Ook op creatief gebied ben ik geschoold.

Marieke

Mijn naam is Marieke Vermeulen. In het dagelijks leven ben ik administratief medewerkster en daarnaast houd ik me graag bezig met de inwendige mens. Voor de workshops bak ik dan ook verschillende cakes, taarten en koekjes. Mmm…lekker.